© 2019 Virtualna Bradavičarka - Secret Santa

Kaj je to?

Prosim, da natančno preberete navodila, saj ko se enkrat prijavite, je odjava nemogoča! V kolikor karkoli ni jasno, se lahko brez problema obrnete name.

Osnovni koncept Secret Santa (Skrivnega Božička) je izredno preprost. Vsak udeleženec mora natančno in skrbno izpolniti prijavnico, s pomočjo katere lahko veliko izvemo o posameznikovih interesih, stvareh, ki so mu všeč in tudi tistih, ki so mu malce manj všeč.


Nato Božiček da v dve enaki vreči listke z imeni vseh udeležencev. Sledi izmenično žrebanje iz vsake vreče po en listek in na ta način je znano, kateri bo pripravil darilo za koga. Potem Božiček vsakemu prijavljenemu pošlje pisemce z določenimi osebnimi podatki in interesi. Tako prejemnik na podlagi vsebine sporočila vsaj približno ve, s čim lahko osreči izbrano osebo.

Pomembno je tudi, da omenimo, da je znesek OMEJEN. Cena se giblje med 5-10€, nič več in nič manj!

Na določen datum mora oseba poslati darilo na njen osebni naslov. Zaželeno je, da se poleg priloži še kakšno majhno sporočilce, vendar nihče NE SME RAZKRITI svoje identitete. Torej, ne sme se podpisati ne s svojim pravim in tudi ne s svojim VB imenom, kajti bistvo našega Skrivnega Božička je to, da je SKRIVEN in da pošiljatelj ostane SKRIVNOST.

 

Priporoča se tudi, da se pošta pošlje kot priporočeno in če se le da, da se ime in priimek ter naslov pošiljatelja skrije ali ne napiše. Vse naproašmo tudi, da potrdilo o priporočeni pošiljki slikate/skenirate in pošljete ravnateljici v vednost, da je bila stvar res poslana. V kolikor se bo ugotovilo, da se je nekdo prijavil, vendar svojega darila ni poslal bo zapisan na seznam "porednih" in naslednja leta na tem ne bo smel sodelovati.

Da ne bi prišlo do kakšnih sitnosti, smo se odločili,

da omejimo minimalno starost na 13 let.

Torej vsak, ki se prijavi, se mora zavedati, da:

!  mora darilo biti v vrednosti od 5€ do 10€
!  je potrebno razkriti osebne podatke, če želiš sploh prejeti darilo [dovoljeno je, da namesto vašega imena napišete družina ...]
!  svoje identitete prejemniku vašega darilca pod nobenim pogojem ne sme razkriti
se zahteva poštenost, kar pomeni, da mora darilo dejansko poslati
!  se mora držati rokov in darilo oddati pravočasno

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now